Μα καλά για χαζή με περνας?

Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από το να σε θεωρεί ο άλλος χαζή!!! Μα την Παναγία, αυτό μπορεί να με εξωθήσει στα άκρα!!! Να είσαι καλή με τους άλλους και αυτοί να το εκμεταλλεύονται. Και το χειρότερο? Να νομίζουν πως εσύ δεν το καταλαβαίνεις και να έχουν την ψευδαίσθηση πως είναι εξυπνότεροι που σε "έπιασαν" κοροΐδο.


Θα μου πεις "Καλά να πάθεις!" γιατί τους το δίνω αυτό το δικαίωμα

Και με το δίκιο σου!!!


Αλλά ήμαρτον! Το IQ δεν είναι τόσο υποβαθμισμένο. Θες να εκμεταλλευτείς την καλοσύνη μου? Καν' το και μπράβο σου αν το καταφέρεις. Αλλά κάν' το με ένα έξυπνο τρόπο. Όχι κουτοπόνηρο!!! Γιατί (αν δεν στο έχω κάνει κατανοητό) ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!! Μην χρησιμοποιείς ηλίθιες δικαιολογίες που μόνο τα 5 χρόνων παιδιά τα πιστεύουν! Αν επιμένεις να τις λες τότε ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ τις!!! Ρίξε μου στάχτη στα μάτια (μην γελιέσαι όμως! Πάλι θα σε καταλάβω).


Αλλά δεν θέλω να γίνω κακιά!!! Να το κάνεις 1-2 φορές να πω "δεν πειράζει, κατά λάθος έγινε" (λέμε τώρα!). Αλλά όχι κάθε φορά.... Είναι ειρωνεία!!! Είναι σαν να παίζεις με την φωτιά Γιατί σε αυτή την περίπτωση, δεν θα πω ένα απλό δεν πειράζει!!! Θα πω κάτι πολύ χειρότερο!!! Κάτι που ίσως δεν σε συμφέρει!!!


Αλλά δεν θα το κάνω!!! Δεν είμαι το άτομο που εκδικείται εύκολα (και το γνωρίζουν ΟΛΟΙ όσοι με ξέρουν!!!). Και μάλλον πάνω σε αυτό πατάς.


Άρα πάλι εγώ φταίω!!! Ή τουλάχιστον έφταιγα....

Μέχρι τώρα....


Θα αλλάξουν τα πράγματα!! Γιατί είναι λογικό να θέλω άτομα δίπλα μου που σέβονται το μυαλό μου (άσχετα αν συμφωνούν με μένα ή όχι!!!). Αλλά τουλάχιστον με αντιμετωπίζουν έτσι όπως είμαι... Και όχι σαν ένα μικρό παιδάκι!!!!


Υ.Γ Αν σας δυσαρέστησα ζητώ συγνώμη!!! Δεν θα επαναληφθεί!!!

12 φωτησαν το μονοπάτι:

Φεγγαρολουστη είπε...

Μυστικο μου μονοπατι...εχεις καθε δικιο να θυμωνεις γιατι οπως λες και συ αλλο καλοσυνη κι αλλο να σε θεωρουν χαζη... Ξερω ακριβως τι εννοεις...συμπασχω μαζι σου. Ενα να θυμασαι, κοροιδα ειναι αυτοι που νομιζουν πως δεν καταλαβαινουμε...
Φεγγαρενια φιλια και καλο Σαββατοκυριακο.

anima είπε...

Προσυπογράφω ανεπιφύλακτα

Οι λέξεις σου και οι σκέψεις σου..

και δικές μου...

Καλησπέρα

προφήτηs είπε...

ποτέ συγγνώμη... και μην τους αφήνεις να σε πληγώνουν, μερικές φορές δεν αξίζει τίποτα περισσότερο από σένα... τίποτα λιγότερο από σένα...

είναι λέξεις και σκέψεις δικές σου και πάντα είναι αποδεκτές....

καλησπέρα... αύριο το πρωί κοίτα με προσοχή το φως που δίνει ο ήλιος στα δένδρα, στη θάλασσα, στον άνεμο.. κάπου εκεί βρίσκεται η αλήθεια...

#lockheart# είπε...

ματια μου σε παρομοια φαση βρισκομαι..και η αναρτηση του μπλογκ μου αναφερεται εν μερει σε τετοιους ανθρωπους που παιζουν με το μυαλο σου.
μην αφηνεις τους αλλους να σε τσαλαπατουν!
σε φιλω!

ΝΑΪΑΔΑ είπε...

εμας να μην κοιτας αν στεναχωρησες...
γραφεις εκεινο που εχεις μεσα σου κι αυτο εινι το αληθινο!

μαζι σου κι εγω...
ασε να θεωρουν χαζη εκεινη που απλα ειναι καλη...αυτο τους κανει δυο φορες χαζους κι απλους εκμεταλευτες...
μοναχα να τα εχεις καλα με σενα ναι...;

κατα τ'αλλα κι εγω μαζι σου...
ιδιες σκεψεις...ιδιες πραξεις!

νεραιδενια φιλακια!!!

Μυστικό Μονοπάτι είπε...

Γλυκιά μου Φεγγαρόλουστη, λογικό είναι στη ζωή μας να συναντάμε τετοια άτομα!!! Αλλά όχι και συνέχεια!!! Και όπως έγραψα το δικαιολογώ να γίνεται 1-2 φορές... Όλοι κανουμε λάθοι!!! Αλλά όχι και συνέχεια!!!!

"Μυστικά" φιλιά καλή μου!!!!

Μυστικό Μονοπάτι είπε...

anima, σ'ευχαριστώ για το πέρασμα σου. Θα χαρώ να σε ξαναδω απο το μονοπάτι μου!!!

"Μυστικά" φιλιά!!!

Μυστικό Μονοπάτι είπε...

καλέ μου προφήτη, έχεις δίκιο! Τους αφήνω να με πληγώνουν!!!
Αύριο θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα....

"Μυστικά" φιλιά!!!

Μυστικό Μονοπάτι είπε...

#lockheart# γλυκιά μου, την διάβασα την αναρτησή σου! Πόσο δίκιο έχεις!!! Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να κάνουμε που και που ένα ξεκαθαρισμα σε αυτούς που είναι δίπλα μας!!!!

"Μυστικά" φιλιά γλυκιά μου!!!

Μυστικό Μονοπάτι είπε...

Γλυκια μου Νεραδούλα, ξέρω πως ήταν κάπως έντονο το κείμενό μου και μπορεί να φάνηκε σε κάποιους χωρίς νόημα... Αλλά ήταν ένα "ξέσπασμα"...

Ευτυχώς τώρα φτιάχνω τις σχέσεις μου με τον εαυτό μου!!! Γιατί κατάλαβα τι θέλω, τι θέλουν οι άλλοι από εμένα και τελικά τι αξίζει να κρατήσω.... Σ'ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια!!!

Πολλά "μυστικά" φιλιά!!!

Unknown είπε...

να τα λες γλυκιά μου. να τα λες. όλα έχουν τον τρόπο τους. κι αν οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν, το πρόβλημα το έχουν εκείνοι...

φιλιά βρόχινα...

Μυστικό Μονοπάτι είπε...

Kαλή μου νεράιδα, στην τελική αυτοί χάνουν όχι εγώ!! Εγώ έχασα χρόνο από τη ζωή μου....

"Μυστικά" φιλιά!!!