Ας γελάσουμε...

Αυτό που θα ακολουθήσει είναι καθαρά μόνο και μόνο για να δούμε την θετική πλευρά λέξεων-καταστάσεων-εκφράσεων που έχουμε ακούσει από τους άλλους!!! Σας παρακαλώ πολυ πολύ να μην με παρεξηγήσετε!!!! Απλά έχω αρκετή όρεξη να πειράξω! Αρχίζουμε λοιπόν!!!!


Είμαι σίγουρη πως έχετε ακούσει τις παρακάτω φράσεις! Καιρός να τις ερμηνεύσουμε και να τις αναλύσουμε λίγο καλύτερα:




1) Εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους: ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!! Χμμμ ξέρεις πως είναι οι άλλοι???? Και όταν λες "άλλοι" ποιούς εννοείς???? Τους καλύτερους ή τους χειρότερους???? Κι το αν ισχύει ή όχι ασε μας να το κρίνουμε εμείς καπώς πιο αντικειμενικα! Γιατί κι εγω για μένα είμαι ΤΕΛΕΙΑ!!! Αλλά και για τους άλλους???? Δεν νομίζω....

2)Είμαι ντόμπρος χαρακτήρας και ό,τι νιώθω το λέω: Ναι δεν αντιλέγω καθόλου σε αυτό. Αλλά που το λές καρδιά μου???? Στον καθρέφτη σου στο μπάνιο όταν πλένεις το πρόσωπό σου??? Ή στον/ην κολλητό/ή σου όταν πάτε για καφέ????? Γιατί σε μένα, μια φορά, δεν το έχεις πει. Ό,τι και να είναι αυτό...


3)Οι λέξεις "πάντα" και "ποτέ": Αχ καλό μου γιατί το μπερδεύεις με το "μέχρι τότε" και το "αν"???? Έλεος δηλαδή!!! Ύλη πρώτης δημοτικού!!!! Αν πήγενες στο "Είσαι πιο έξυπνος από ενα 10χρονο" θα κοβόσουν στο casting. Και όταν προσπαθούσα εγω να σε διορθώσω εσύ εκεί!!!!! Αγύριστο κεφάλι, ποτέ δεν με άκουγες!!!!!


4)Θέλω να μαθαίνω νέα σου: Αααα πόσο την μισώ αυτή τη φράση!!! Μήπως θες να παίζουμε και τις κουμπάρες???
α)Κανονικά αυτό που εννοείς μάλλον είναι "θέλω να μαθαίνεις τα νεα μου, να βλέπεις πόσο καλά περνάω και χωρίς εσένα". Γιατί καμάρι μου το κάνεις αυτό? Αν την έχεις πάρει ΕΣΥ την απόφαση σημαίνει πως θες να τελειώσεις κάθε διαπροσωπική σχέση μεταξυ μας!!! Ασ'το λοιπόν το "φιλικό"!!!
β)Υπάρχει και η περίπτωση που θες να το συνεχίσεις στο "φιλικό"! Ξέρεις εκεί που μπαίνουν τα καλύτερα γκολ!!! Βρε πλάκα μου κάνεις? Αν και τα καλύτερα φιλικά είναι στα 4Χ4 ή 5Χ5!!!! Ξεσηκώνει...τα πλήθη και δημιουργούνται χιλιάδες οργα(νι)σμοί από τους φιλάθλους και τους παικτες!!!


5)Καθαρά ανθρώπινο ενδιαφέρον(αφιερωμένο): Μια ψυχή θα έλεγε "τι ανθρώπινο καλέ? Αφού είσαι ένα γουρούνι και μισό". Και θα συμφωνήσω. Αν ήταν καθαρά ανθρώπινο ενδιαφέρον δεν θα ήμασταν ποτέ μαζί αλλά θα λέγαμε ενα "γεια" αραια και που. Άρα αυτό που θες να κάνεις τι είναι??? Να στέλνεις όποτε σε βαράει η τρέλα σου (για να μην πω κατι χειρότερο!!!!) κανενα μήνυμα για να μην σε ξεχνάω κι όλας!!!! Υπάρχει λογική???? ΟΕΟ???


6)Έχω μια δική μου λογική σε ΟΛΑ: Την παραλογία τώρα την λέμε "δική μου λογική"??? Ή απλά θες όλοι να πηγαίνουν με τα νερά σου γιατί ούτε κι εσυ δεν ξέρεις τι θες και τι κάνεις???? Sorry, αλλά αυτό δεν λέγεται "δική μου λογική" αλλά "δεν ξέρω που μου παν τα 4". Αλλά αντε θα συμβιβαστούμε, μπορούμε να κάνουμε αλλιώς???? Μέχρι πότε όμως όλοι θα κάνουμε αυτά που θες για να μην στεναχωριθεις???? ΑΧΟΥ ΤΟ ΜΩΡΕΕΕΕ!!!!

7)Δεν απειλώ, απλά προειδοποιώ: ΟΠΑ βρε αιμοβόρε τύπε! Το έχεις ακούσει το γνωστότατο ρητό "Όπου ακούς πολλά κοκκόρια αργεί να ξημερώσει"???? Γιατί πιστεύω πως κάτι τέτοιο ισχύει??? Όσα έχεις πει τα έχεις κάνει κι όλας???? Δεν λέω ότι δεν μου αρέσει να το παιζεις σκληρός (αλίμονο σε ποια δεν θα αρεσε το σκληρό....αντράκι!!!) αλλά οκ μην μας κάνεις να έχουμε και τύψεις...


8)Διάφορες δικαιολογίες για να μην βρεθείτε: ΓΜΤ μου δεν είμαι χαζή!!! Πες μου πως σήμερα δεν έχεις όρεξη γιατί θες να βρεθείς με τους φίλους σου. Ή ακόμη να αράξεις σπίτι και να δεις τηλεοραση. Μην μου λες μπαρούφες τύπου "δεν μπορώ" , "΄κουράστηκα πολύ σημερα" ενώ ξερουμε όλοι την αλήθεια!!! HELLO!!!!


9)Θέλω να μείνω μόνος μου: Αααα άλλο ανεκδοτο κι αυτό!!!! Αν ήθελες να μείνεις μόνος σου θα κλεινόσουν σε ένα μοναστήρι, σε καμια σπηλιά, στο σκυλόσπιτο, στην σοφίτα, στο πάταρι. Αλλά σίγουρα δεν θα έβγαινες έξω κάθε 3 και λίγο με την παρέα σου!!!! Αλλά έχεις ένα δίκιο με την "δική σου λογική": Όταν λες μόνος, εννοείς ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ!!!! Ναι αν το πάρουμε έτσι τότε είσαι μόνος. Αλλά αν πάρουμε έτσι όλα όσα μας περιτριγυρίζουν τότε εγώ θα ήμουν γιατρός με doctora (σύμβουλός ψυχικής ΥΓΕΙΑΣ=γιατρος). Αλλά δεν είμαι!!!


10)Έχω πάντα δίκιο: Ναι ναι, ό,τι πεις!!! Τι έχουμε πει???? Στους τρελούς λέμε ΝΑΙ!!! Πως βρε γίνεται να έχεις πάντα δίκιο και να κρίνεις λάθος τα άτομα γύρω σου???? Απίστευτό! Μόνο εσυ το καταφέρνεις: να έχεις δίκιο ΠΑΝΤΑ και να τρως τα μούτρα σου.


11)Θα πάνε όλα καλά???: Βρε χρυσό μου, πάρ'το απόφαση!!! Αν το ήξερα θα ήμουν μάντισσα και θα προέβλεπα το μέλλον, και μαζί με αυτό τους αριθμούς του Joker!!! Αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!! Μακάρι να να ήμουν!!! Αρα αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να το πιστέψεις εσύ κι όχι να στο λένε οι άλλοι!!! Δείξε λίγη εμπιστοσυνη!!!!


12)Όλοι οι αντρες είναι γουρούνια: Αααα το έχω πει κι εγω!!!!Αλλά ξεχασα τον βασικότερο κανόνα... Όχι, όχι το: "μην συγκρίνεις πριν γνωρίσεις", αλλό το: "υπάρχουν και άλλα ζώα για να τους παρομοιάσουμε". Ας έχουμε ποικιλία στις εκφράσεις μας!!!!
Αστεύομαι σε αυτό!!!!!!! Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά πρέπει να δίνεις μια ευκαιρία για να σου αποδείξει το αντίθετο. Πρέπει να είμαστε δίκαιες!!! Αλλά συνήθως καταλήγουμε να έχουμε δίκιο!!!! Και μιλώ από προσωπική πείρα!!! Αν κάποια έχει βρει την εξαιρεση...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!


13)Ξέρω τι θέλω στη ζωή μου!!!!!: Εγώ ξέρω άτομα που είναι πολύ πολύ πιο ώριμοι από εσένα και ακομη δεν ξέρουν να πουν τι θα ήθελαν στη ζωή τους!!! Μάλλον θα εννοεις "νομίζω πως ξέρω τι θέλω στο συγκεκριμένο ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ της ζωής μου". Μέσα στη ζωή σου όμως υπάρχουν άπειρα δευτερόλεπτα... Κάνε τον λογαριασμό!!!! Εγώ αδυνατώ!!!!


14)Θα 'μαι κοντά σου όταν με θες: Αχχχ βρε Αλκίνοε!!!! ΥΠΕΡΟΧΟ το τραγούδι σου!!! Κρίμα που κάποια άτομα το πήρανε και το υοθέτησαν χωρίς να ξέρουν πως να το κάνουν!!! Κρίμα!!!
Βρε καλό μου, το "όταν με θες" δεν σου είναι ξακάθαρο?? Γιατί όμως πολλές φορες σε ήθελα και δεν ήσουν εδώ?? Mήπως ενοοείς "όταν θέλω εγω"??? Πάλι μετεξεταστεός δηλαδή στην πρώτη δημοτικού????

15)Εγώ τα θυμάμαι ΟΛΑ: Μετάφραση απλή -> θυμάμαι ότι με ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!! Αχ αυτή η επιλεκτική μνήμη!!! Σε βολεύει εεεε????? Όταν όμως θυμάμαι κι εγω αυτά που δεν σε συμφέρουν εσύ τι κάνεις.....την πάπια!!!! Αφού τα θυμάσε ατιμούλικο γιατί το παιζεις παιδάκι μεσα στην αθωότητα...???

16)Δεν ειμαι τέλειος/α: Μα φυσικά και δεν είσαι!!!! Αλλά δεν γινεται με τίποτα να το παραδεχτείς και να το πιστεύεις!!!! Έεεελα τώρα ας μην κρυβόμαστε!!!! Κατα βάθος το πιστεύεις!!! Αλλά θες να το ακούσεις κι από εμένα!!!!


17)Μην αγχώνεσαι!!! Χαλάρωσε!!!: Σε περίπτωση που θα μου το ξαναπείς όταν είμαι αγχωμένη θα φας χαστούκι σβουριχτό!!!! Δεν είμαι αναίσθητη σαν εσένα για να μην αγχώνομαι!!!! Έχω υποχρεώσεις που εσύ δεν έχεις!!! Πως να με καταλάβεις λοιπόν???? Για αυτό σταμάτα να μου το λες και βοήθησε με να βρω τρόπο να λύσω το θεματάκι που με αγχώνει!!! ΑΝΤΕ!!!! ΑΚΟΜΑ????? ΑΡΓΕΙΣ λέμε!!!!!

18)Με έχεις παρεξηγήσει: Ααααα ναι??? Πες μας κι όλας πως εγώ φταίω κι από πάνω που δεν θέλω να σου πηγαίνω κόντρα!!!! Πώς γίνεται να παρεξηγήσω τα ολοφάνερα, τα απλά και τα λογικά???? Δεν είμαι τρελή. Απλά το παίζω γιατί μαζί σου μόνο με την τρέλα μπορώ να βγάλω άκρη. Και για να επειχηρηματολογείς πάνω σε αυτή σου την κρίση... Αχ Παναγίτσα μου, η παραλογία σε όλο της το μεγαλείο!!!! Να ακούς ασυναρτησίες και να θες από την μια να τον χαστουκίσεις και από την άλλη να κρατιεσαι!!!! ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΦΡΑΣΗ αρκετών ατόμων που έχω συναντίσει στη ζωή μου!!!!

19) Δεν είμαι κακός. Οι καταστάσεις με έκαναν έτσι: Αχ πονεμένο μου παιδί!!! Κατατρεγμένο από την μοίρα!!!! Λες να εισαι το μοναδικό άτομο που έχει ντέρτια και στεναχώριες??? Θεε μου τι εγωκεντρικότητα. Κι έμας δεν μας τα εφεραν οι καταστάσεις όπως τα θέλουμε αλλά δεν θα αλλάξουμε κιόλας γιατί έτσι τους συμφέρει....!!!!

Σοβαρεύομαι τώρα!!!!! Για όσους και όσες τα έχουν πει και τα εννοούσαν αυτή η ανάρτηση θα τους φανεί λίγο προσβητική!!! Δεν είναι ο στόχος μου αυτός!!!!


Ο στόχος μου είναι να σας κάνω να σκάσετε τουλάχιστον ένα χαμόγελο όταν θα το διαβάσετε!!! Αν το κατάφερα, έχει καλώς!!! Αλλιώς θα έχω θεωρίσει τον ευατό μου ως αποτυχημένη! Γιατί είμαι άτομο που παίρνει αυτό που την πονάει, να το διακομωδεί και θέλει να γελάνε αυτοί που βρίσκονται γύρω της! Μια χαζή άμυνα μου!!!!


Αυτή η ανάρτηση, λοιπόν, αφιερώνεται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ στα άτομα που τα έλεγαν, τα λένε και θα τα λένε και δεν τα εννοούν ή τα εννοούν με τον δικό τους "απλό και μοναδικό" τρόπο!!! Όχι απαραίτητα μόνο στο ερωτικό τομέα!! Αλλά και στον φιλικό, τον εργασιακό!

20 φωτησαν το μονοπάτι:

Ανώνυμος είπε...

axxaaxaxaxxaaxa na 'sai kala me ekanes kai gelasa!!!! :)))))))))))) :PPPPP

ή διδαξε ή μαθε ή φυγε είπε...

Ομολογώ οτι γέλασα, πάνω που το χρειαζόμουνα κιόλας!!!
Καλημέρα με υγεία

προφήτηs είπε...

μάλλον θα σταθώ στο "πάντα" κ το "ποτέ"... κ θα σου πω μια αλήθεια που κάποτε τη θεώρησα το μεγαλύτερο ψέμα...

τα "μεγάλα" συναισθήματα δεν αλλοιώνονται ποτέ... δεν αλλάζουν μορφή, μόνο κινούνται μέσα στο χρόνο, με την ίδια ένταση, που είχαν στην αρχή...

Εφη είπε...

χαχαχαααα καλοοοοο. αχ και ναξερες ποσες φορες τα εχω ακουσει αυτα....
αλλα δεν τα δινω σημασια τωρα πια. περνωντας τα χρονια, συνηθιζει κανεις. καλη σου μερα.

Ανώνυμος είπε...

5)ennoeis oti 8a stelnei otan exei kavles!

teleio post...kai toooso ali8ino!

pandora's box είπε...

ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!

θα εκτυπωθεί και θα μοιραστεί σε πληθώρα φίλων!!!!!!!!!!!!!!

:D

Μυστικό Μονοπάτι είπε...

Ανώνυμε, να ΄σαι καλά! Χαίρομαι που γέλασες!!!

"Μυστικά" φιλιά!!!

Μυστικό Μονοπάτι είπε...

maxplanck, oύτε που να το είχες παραγγήλει!!! Πάντως όταν έχεις τις μαύρες σου...εδω ειμαστε για να κάνουμε λίγο καλύτερη την κατασταση...!!!

"Μυστικά" φιλιά!!!

Μυστικό Μονοπάτι είπε...

προφήτη καλε μου, μου είναι λίγο δύσκολο να πιστέψω πως αυτές οι λέξεις έχου πάντα την ίδια ισχύει. Δυστυχώς είδα πως ξεθωριάζουν πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα.

Αλλά για να το λές εσύ...μπορεί να ξέρεις κάτι περισσότερο από εμένα!!!

"Μυστικά" φιλιά!!!

Μυστικό Μονοπάτι είπε...

Έφη μου καλή, αχχχ τα εχουμε ακούσει άπειρες φορές και ακόμη να τα συνηθήσουμε!!!! Ίσως να θέλουμε να πιστέψουμε πως κάποτε θα τύχουμε στην εξαιρεση...

"Μυστικά" φιλιά!!!

Μυστικό Μονοπάτι είπε...

adigoni μου, ακριβώς αυτό ήθελα να πω. Αλλά είπα να το γράψω πιο κόσμια....

:D

"Μυστικά" φιλιά!!!

Μυστικό Μονοπάτι είπε...

Γλυκια μου pandora's box από εμένα έχεις το ελευθερο να το δώσεις σε όποιους θες!!! Και πες τους να βάλουν λιγο μυαλό, όχι σαν το ανεγκέφαλο μονοπάτι!!!!

"Μυστικά" φιλιά!!!

Ονειροπαγίδα είπε...

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ'ΜΕΝΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ...ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΛΟΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ....ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ...??

ΣΕ ΦΙΛΩ!!!

Cassiel είπε...

Πρωτη φορα που σε διαβασα αλλα πολυ καλο!!!! ΑΧΧΧ ποσες φορες τα εχω ακουσει ματια μου!! Μπραβο σου!! Ειπες αυτα που εμεις αισθανομασταν!!

Wyrda είπε...

ας γελασουμε τωρα που τα διαβαζουμε για να εχουμε την δυναμη να ριξουμε αυτο το χαστουκι οταν θα τα ακουσουμε

υγ. αυτο με την εκτυπωση το σκεφτομαι σοβαρα =D

#lockheart# είπε...

εισαι αφασια τελικα!!!
το ειχα αναγκη αυτη την ωρα λιγο χαμογελακι...
ναξερες ποσο "πικρες" αληθειες ειναι ολα...αλλα ετσι ειναι η ζωη γεματη εκπληξεις.Ανοιγει ο αλλος το στομα του και εχει ξεχασει ηδη την εννοια τους.

σε φιλω...
καλο βραδυ!

Μυστικό Μονοπάτι είπε...

Ονειροπαγίδα μου, ξέρουμε και οι δυο μας αυτούς που τα έλεγαν και τα λένε!!! Αληθινοί ή ψευτικοί τα ειπαν και το θυμόμαστε!!!!

Μην ξεχνας για αυτούς αρκούν κάποια λόγια μόνο! Για μας στιγμές και πράξεις!!!!

"Μυστικά" φιλιά!!!!

Μυστικό Μονοπάτι είπε...

Cassiel, καλωσήρθες λοιπόν στο μονοπάτι μου. Ελπίζω να σου άρεσε!!!

Τα έχουμε ακούσει και φοβάμαι πως θα τα ακούσουμε κι άλλες φορές!!! Απλά ελπίζω πως την επόμενη φορά να έχουμε το θράσσος να τος πούμε εμείς κάποιες ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!

Ελπίζω να σε βλέπω συχνα στα σχολιά σου!!!

"Μυστικά" φιλιά!!!

Μυστικό Μονοπάτι είπε...

Wyrda, μεταξύ μας τώρα δεν νομίζω να καταφέρουμε να δώσουμε αυτό το χαστούκι. Τουλάχιστον μιλάω για μένα!!! Αν το καταφέρεις θα ερθω να σου φιλίσω το χέρι σου!!!

Ελεύθερη η εκτύπωση!!!! :D

"Μυστικά" φιλιά!!!

Μυστικό Μονοπάτι είπε...

Γλυκιά μου #lockheart# χαίρομαι που σου προκάλεσα ενα γελάκι (αν και θα προτιμούσα να γελάς συνέχεια!!!!).

Πικρές αλήθειες!!! Μπορεί εκείνοι να έχουν ξεχάσει την έννοια τους αλλά την θυμόμαστε εμείς!!! Έτσι για να κανουμε την διαφορά!!!

"Μυστικά" φιλιά!!!